• Öppettider

Kök & Vitvaror

Hos oss hittar ni ert nya kök! Hos oss hittar ni även de flesta varumärken när det gäller Tvätt, Tork, Spis, ugn, häll mm. Välkomna in!

Vi på Woody Bygghandel Trelleborg samarbetar med två kvalitetsleverantörer av kök, Ballingslöv och JKE Design, samt Miele Studio som är en av våra vitvaruleverantörer. Vår personal är utbildade på dessa kök för att ge dig som konsument det bästa köket för dig och din bostad.


Ballingslöv - Kvalitet rakt igenom
1929 grundades AB Ballingslövs Träförädling.
I nästan nittio år har vi i fabriken i Ballingslöv fortsatt att bygga SVENSKA kök efter tidens behov och önskemål.
Vi har sett trender komma och gå, och vi har konsekvent hållit fast vid vår tanke att kvalitet och erfarenhet gör det möjligt att bana ny mark.
Vi har behållit det vi vet fungerar, men är alltid nyfikna på nya lösningar. Vi bygger kök, bad och förvaring med samma Ballingslövsanda nu som då.
Idag talar vi gärna om Var Dags Glädje. För det är just vad vi tycker att ett bra kök skall vara, både nu och i framtiden: en källa till vardagsglädje.

JKE Design ser inte bara bra ut - de känns också bra!
Köken från JKE Design har knutit många designers till sig och kan erbjuda många spännande kök i olika prisklasser. Samtdigt så har JKE Design starka hantverkstraditioner, och det är viktigt för dem att du som kund får bra hantverksmässig kvalitet. Våra anställda förstår att ett kök inte bara handlar om färgen på skåpluckorna - det måste också kännas bra. Därför hjälper vi er igenom hela processen.

Detta kvalitetstänk är vårt främsta skäl till att vi på Woody Trelleborg har valt att sälja dessa kök.

Miele studio
Mieles inbyggnadsprodukter säljs i Miele Studio-butiker av utvalda butiker, där vi i Trelleborg är en av de utvalda. Eftersom vi har ett nära samarbete med Miele kan du alltid vara säker på att få kunnig hjälp. Vår personal har djupare utbildning i produkter, teknik, funktioner och rådgivning.

När du köper dina Miele inbyggnadsprodukter köper du alltid en kvalitetsprodukt

Miele levererar rakt hem till dig. Service och garanti utförs också direkt av Miele (givetvis med originaldelar). Och du får en VIP-hotline till Miele där du kan ställa frågor. Det innebär att du som äger en Miele alltid har personlig direktkontakt med dem som vet mest i hela världen om din Miele.

Detta är några fler av de varumärken vi säljer:
Miele, Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios, Siemens, Bosch, Dometic, Thermex, Cylinda Fjäråskupan, SMEG & Franke

Tveka aldrig om du har någon fråga. Ni når oss på 0410-15670.

Kok Vitvaror
     
Helene Björck

Helene Björck

Kök/badrumsdesigner

0410-15678

Skicka ett mail

Susanne Brown

Susanne Brown

Vitvaror & Skjutdörrsgarderober

0410-15774

Skicka ett mail

Patrick Olsson

Patrick Olsson

Vitvaror / web / Marknadsföring

0410-15677

Skicka ett mail