• Öppettider

We want you! – Är du vår blivande butikschef?

Woody Trelleborg är mitt i en spännande utveckling! De senaste åren har vi; byggt till butiken, förvärvat väggelement- och takstolsfabriken Jensens Byggkomponenter, byggt ett nytt logistikcenter på väster och inte minst blivit Årets Företag 2016 i Trelleborgs kommun.

Vill du vara med på vår resa och fortsätta utveckla Woody i Trelleborg? Ta då chansen, just nu söker vi en butikschef!

Som butikschef ansvarar du för utvecklingen av butiken och arbeta för en attraktiv och levande butik. Exempelvis inköp, lagerhållning, kampanjer, säsongsexponering, schemaläggning.

Vem söker vi?
Vi söker dig med vana av att driva butik, från handeln eller dagligvaruhandeln. Branschvana är ett plus, men inte avgörande. Viktigt med god affärsförståelse, kunna leda och inspirera i det dagliga arbetet i butiken. Du behöver även ha hög datorvana, uppskatta den dagliga kundkontakten och hålla en hög servicenivå till våra kunder.

Vem är vi?
Byggvaruhuset i Trelleborg är ett familjeföretag verksamt i Trelleborg med dess kranskommuner. Vi driver en bygghandel sedan 27 år tillbaka med ca 30 anställda, och är delägare i Woody Bygghandel – En av Sveriges största bygghandelskedja med över 90 anläggningar.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 29/9. Ansökan mailas till:

info@byggvaruhuset-trelleborg.se